Média

YouTube-ra evez át a Mandiner eddigi ügyvezetője

Gerényi Gábor
Gerényi Gábor

Ahogy arról ma reggel beszámoltunk,  az előzetes várakozásoknak megfelelően Tombor András újonnan létrehozott cége, a Mandiner Press megvásárolta a mandiner.hu portált.

Habony Árpád hitelezőjéé lett a Mandiner
A Habony Árpádot hitelező, Orbán Viktor volt főtanácsadójaként is ismert Tombor András új cége az előzetes várakozásoknak megfelelően megszerezte a Mandiner.hu internetes portált.

Az is kiderült, hogy távozik Gerényi Gábor, az oldalt eddig működtető Mandiner Kft. ügyvezetője, valamint Bukovics Martin és Bakó Beáta újságíró, akik parlamenti videókat készítettek. (Bukovics egyébként korábban a Magyar Időknek is dolgozott.)

Az azonban mostanáig nem volt tiszta, hol folytatják karrierjüket ezután. A Kreatívon viszont délután bejelentették: Gerényi YouTube-csatornakezelő céget alapít a két ex-mandineres újságíróval. Az érintettek már korábban is együttműködtek Szirmai Gergely vloggerrel, a Hollywood Hírügynökség YouTube-csatornakezelő alapítójával.

Sok izgalmas YouTube-csatornánk lesz egy csomagban

– fogalmazott Gerényi a portálnak.

Nem sokkal a bejelentés után az is kiderült, hogy az azonnali.hu nevű oldalon indítják meg a tevékenységüket, ami béta üzemmódban el is kezdte működését. A név valószínűleg azért lett ez, mert a parlamenti videós rovatnak Azonnali kérdések volt a címe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik