Média

A HOPPex volt igazgatója a CEMP-hez igazolt

Vándor Attila
Vándor Attila
Több jelentős internetes médium fejlesztésért is Vándor Attila, a HOPPex programmatic piactér volt ügyvezetője felel majd.

Új, kiadványfejlesztési igazgatói pozíciót hozott létre a CEMP (Közép Európai Médiaszolgáltató) csoport fejlesztőcége, a TMK Megoldássszállító Kft. A terület élére érkező vezető, Vándor Attila a cégstratégiai feladatok mellett a kiadványok termékfejlesztési koncepciójának megalkotásában és kiépítésében vesz részt.

A TMK Megoldásszállító Kft.-nél készített saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerén frissítik többek között az Index, a Totalcar, a Napi.hu, a Femina, és a Dívány napi tartalomkínálatát. (Az Indexnek ugyan épp a múlt héten új tulajdonosa lett Simicska Lajos nagyvállalkozó közreműködésével, méghozzá a Magyar Fejlődésért Alapítvány,  de ez a jogi változás az oldal technikai hátterét egyelőre nem érintette.)

A fejlesztőcég felel ezenkívül az újságolvasó applikációk, az új cikkformátumok és hirdetési megoldások fejlesztéséért, valamint a kiadványok külső-belső megújulásáért is.

Vándor Attila mostanáig a programozott módon reklámfelületeket értékesítő HOPPex Kft. ügyvezetője volt – írják reklámértékesítő házának, a CEMP Sales House-nak a blogján.

A folyamatosan változó tartalomfogyasztási szokások állandó kihívások elé állítják az internetes megoldásokat. Fokozottan igaz ez azokra a kiadványokra, amik mindig igyekeznek egy lépéssel a piac előtt járni. Attila érkezésével még gyorsabban tudunk majd reagálni a kiadványok fejlesztési igényeire, hatékonyabbá válik a párbeszéd a belső csapatok között.

– idézik a blogban Prigyeni Lénárdot, a TMK Megoldásszállító ügyvezetőjét.

A TMK Megoldásszállító Kft. 100%-os tulajdonosa az Inda-Labs Zrt. (Korábbi nevén Internetto Labs.) Előbbi az online újságok és kiadványok fejlesztési feladatait végzi, utóbbi pedig olyan nagy közösségi médiaplatformokat fejleszt, mint a blog.hu és az Indavideó.

A HOPPex élén egyébként a napokban volt váltás. A cég élére érkező Kassai Péter korábban a CEMP Sales House-nál dolgozott.

Kiemelt kép: Vándor Attila. Fotó: Pál Anna Viktória, 24.hu (archív)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik