Média

Házépítésben segít egy új lap

104+4 oldal terjedelmű új tematikus kiadványt adott ki Otthon Házak címmel az IQ Press kiadó. A médiavállalat a tavaly nyáron megújult Otthon magazin kedvező fogadtatása, valamint az Otthon Kertvilág, az Otthon Konyha, és az Otthon Trend és Design különszám olvasó- és hirdetéspiaci sikerére hivatkozva indította útjára a mai napon.

Az Otthon magazinnak ez az első külön kiadványa ház tematikában. A különszám megoldási ötleteket ad a házépítésben, házvásárlásban érdekelt olvasóinak. Többféle házbemutatókkal, szakcikkekkel és praktikus tanácsokkal vezetnek végig az építkezés fontos állomásain. Hat példaértékű ház kapcsán mutatják be, mi mindenre érdemes odafigyelni a nyílászáróktól a szigetelésen át a ház legtetejéig, a tetőfedésig. Emellett a lapban személyes történeteket is bemutatnak a témához kapcsolódóan.

Az Otthon Házak mától egészen július elejéig érhető el az újságárusoknál. A lapot 25 ezer példányban nyomtatták ki. Megjelenése nem érinti az anyalap, az Otthon magazin megjelenését, az továbbra is havonta készül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik