Média

Új magazin a magyar lappiacon

BBC Kertvilág
BBC Kertvilág
Most először jelent meg a BBC Kertvilág című lap, mely a brit BBC Gardeners' World magazin magyarországi adaptációja.

A március 10-én megjelent BBC Kertvilág magazin a brit BBC Gardeners’ World, az Egyesült Királyság vezető kertészeti magazinjának a tartalmára épül, kiadója az IQ Press kiadó.

A lapban népszerű szakértők adnak tanácsot kezdő és gyakorlott hobbikertészeknek, valamint praktikus információkat közölnek virág- és zöldségfajtákról, kertgondozásról. A lap a legaktuálisabb kerti problémák megoldásával és a szép és színes virágágyások kialakításával is foglalkozik. A cikkeket rengeteg látványos fotóval illusztrálják.

A kiadó ezzel a kiadvánnyal is erősíteni kívánja jelenlétét a hobbimagazin piacon. Az IQ Press Kft. portfóliójába tartozó két kertmagazin – a BBC Kertvilág és Otthon Kert különszám – tematikailag jól megfér egymás mellett, illetve ki is egészítik egymást, kihasználva a hirdetési piac adta szinergiákat

– mondta Bőcs András, az IQ Press Kft. ügyvezetője. (Ez a cég adja ki a Praktikát, az Otthon magazint, a Fülest és számos más magazint is.) 

A BBC Kertvilágot 30 ezer példányban nyomtatták ki, terjedelme 96+4 oldal. A lap nagy mértékben támaszkodik az eredeti angol oldalak tartalmára és szerkezetére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik