Média

Ezekre készül a Cartoon Network

craig of the creek
craig of the creek

Újdonságok sokaságával készül a 2017–18-as televíziós évadra a Magyarországon is elérhető gyerekcsatorna, mely a visszatérő rajzfilm-sorozatai mellett hat új sorozatot és húsz új játékot, köztük mobil- és konzoljátékokat jelentett be.

Új sorozatként érkezik a 2017-2018-as évadban az Apple & Onion, a Craig of the Creek, a Summer Camp Island, az OK K.O.! Let’s Be Heroes és a Derült égből fasírt.  

Visszatérő sorozatként találkozhatnak a nézők a Bűvös varázskardokkal, a Pindúr pandúrokkal, a Medvetesókkal, a Ben 10-zel, a Kalandra fel!, a Steven Universe, Tini titánok, harcra fel!, valamint a Gumball csodálatos világa részeivel.

Az új mobil- és konzoljátékok, illetve applikációk közül a következőket emelték ki:

  • The Powerpuff Girls LEGO DIMENSIONS – A LEGO videojátékot és építőkockákat ötvöző hibrid szolgáltatása, a Dimensions legújabb verziójában már a Pindúr pandúrokkal is játszani lehet. Érkeznek a Sziporkát, Puszedlit és Csuporkát formázó minifigurák. A játékban pedig berepülhető Bogárfalva és Utónium professzor laborját is meg lehet nézni.
  • Steven Universe: Save The Light – A csatornával már korábban is együttműködő Grumpyface Studios fejleszti ezt a konzolokra optimalizált RPG-, azaz szerepjátékot. A játék története a Steven Universe 2015-ös játékának, az Attack the Lightnak a folytatása
  • OK K.O.! Let’s Be Heroes – Ez az RPG-elemekkel gazdagított akciódús konzol- és PC-játék a hamarosan érkező OK K.O.! Let’s Be Heroessorozat világában játszódik. A játékot a díjnyertes Capybara Games fejleszti és idén ősszel jelenik meg.
  • Ben 10: Up to Speed – A játék a sorozat történetét követi: Ben Tennyson hosszú nyári kirándulásra megy Max nagyapával és unokatestvérével, Gwennel. Az Omnitrix segítségével a játékosok idegenekké változva menthetik meg a világot, legyen szó bármilyen gonosztevőről.
  • Glitch Fixers-The Powerpuff Girls – Sziporka, Puszedli és Csuporka a legújabb mobiljátékban, a Glitch Fixers-ben folytatja a világ megmentését. A népszerű Bespirálozva epizód alapján készült rejtvényfejtő-játékban parancssorokkal és a programozás erejével kell felvenni a küzdelmet a gonosz erőkkel.
  • Surely You Quest – A minden platformon megtalálható franchise, a Bűvös varázskardok univerzuma részeként induló mobiljáték a nemrég bejelentett MagiMobile-hoz kapcsolódik. A MagiMobile-ban összegyűjtött kardokat a Surely You Questben tehetik próbára a felhasználók. Minél több játékos csatlakozik, annál változatosabb lesz a küzdelem.

A Cartoon Network Európában, a Közel-Keleten és Afrikában immár 70 országban érhető el, összesen 18 nyelven, mintegy 131 millió háztartásban.  A Cartoon Network a TimeWarner tulajdonában álló Turner Broadcasting Systemhez tartozik.

Kiemelt kép: a Craig of the Creek egyik jelenete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik