Média
SONY DSC

Volt UPC-s felel mostantól a tévés tartalomért az Invitelnél

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2017. 04. 03. 12:42

Megtalálta Müller Mihály utódját az Invitel televíziós műsorterjesztő cég Tóth Mónika személyében.
Korábban a témában:

Tóth Mónika lett az új tartalomszolgáltatási csapatért felelős vezető az Invitelnél, ahol elsősorban a televíziós tartalmakkal kapcsolatos tárgyalásokért és szerződéskötésekért lesz felelős, ezen túlmenően feladatkörébe tartozik a tartalommenedzsment csapat munkájának irányítása és az éves programming stratégia kidolgozása, megvalósítása.

Tóth Mónika elődjéről, Müller Mihályról idén februárban írtuk meg, hogy távozott a nemrég tulajdonoscserén átesett Inviteltől.

Az új inviteles vezető egyébként a konkurens UPC-től érkezett, de az Invitel sem ismeretlen számára, hiszen korábban már több pozícióban is dolgozott ennél a távközlési társaságnál. Tóth mintegy másfél évtizedes szakmai tapasztattal rendelkezik a telekommunikációs szektorban, dolgozott többek között termékfejlesztési, tartalombeszerzési és marketing területen is. Közgazdász diplomáját a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján szerezte, szakmai pályafutását az Invitel jogelődjének számító Vivendi Telecomnál kezdte gyakornokként.

2011-től foglalkozik tartalom menedzsmenttel, termék- és szegmens menedzseri tapasztalatait az Invitelnél, a Telenornál és a UPC-nél szerezte. Az Invitelhez történő csatlakozása előtt a UPC Programming és Content Managereként vett részt a vállalat életében.

Bízunk további sikereinkben és növekedésünkben a tv-piacon, amelyben Tóth Mónikának kiemelten fontos szerepet szánunk. Örömünkre szolgál, hogy csatlakozott az Invitel csapatához és sokéves tapasztalatával, valamint dinamizmusával segíti tévé fókuszú stratégiánk megvalósítását, hogy a családok szolgáltatójaként továbbra is mindenki megtalálja majd nálunk az érdeklődésének megfelelő műsorokat, legyen szó tanulásról, ismeretterjesztésről vagy akár szórakozásról

– fogalmazott Langsteiner Marianne, az Invitel Csoport lakossági és kisvállalati üzletágának vezetője a fejlemény kapcsán.

Érdekes és izgalmas kihívás lesz számomra újszerű szempontokat figyelembe véve felépíteni egy új kommunikációs és tárgyalási stratégiát az Invitel számára. Úgy gondolom, hogy a Liberty Globalnál szerzett tapasztalattal új nézőpontokat, tárgyalási technikákat, és a partnerek másfajta megközelítését oszthatom majd meg a csapattal. Emellett dinamizmus, fiatalos lendület, fáradhatatlan szenvedély és a szakma iránti elkötelezettség is jellemző rám, ami hosszú távon mind-mind a siker és a közös munka alapjai lehetnek

– mondta el Tóth Mónika, az új tartalomszolgáltatási vezető.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.