Média

Kinyitják a Paramount filmcsatornát

A tető- és szobaantennával rendelkezők vasárnaptól két héten át ingyenesen foghatják a filmcsatornát.

Viacom médiavállallat és az Antenna Hungária műsorterjesztő cég közötti megállapodás alapján február 12. és február 26. között kódolatlanul, előfizetés nélkül nézhetik majd a MinDig TV felhasználói a nagy amerikai stúdiók klasszikus filmsikereit műsorára tűző Paramount Channel filmcsatornát. Ez a műsorterjesztő cég közlése alapján 750 ezer háztartást jelent jelenleg.

A Paramount Channel régi klasszikusokkal és premierekkel egyaránt készül: a kódolatlan időszakban olyan népszerű filmeket vetítenek majd mint például a Freddy vs. Jason, a Lara Croft: Tomb raider – Az élet bölcsője, a Ha igaz volna és a Rémálom az Elm utcában. A filmcsatorna az Oscar-díjátadó hetében pedig olyan korábbi nyertes alkotásokat tűz képernyőre mint A Sólyom végveszélyben vagy A leleményes Hugo.

A Paramount Channel a “D” jelű multiplexen, a 21. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos további információkat a www.mindigtv.hu oldalon tették közzé. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik