Média

Esténként kódolatlanul is elérhető lesz a Sport2 egy darabig

tn-parab (Array)
tn-parab (Array)
Új struktúra szerint sugározza műsorát a jövőben a C8 promóciós csatorna, ami kedvezően érinti a Sport2, valamint más AMC-csatornák rajongóit is.

Az eddigi óránként változó csatorna-ízelítők helyett, február 13-tól egész estés promóciós  ablakot nyit egyes csatornái számára az AMC Networks International – Central Europe a C8 elnevezésű tévécsatornán, közölte a televíziós médiavállalat szerdán.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy február 13-tól két hétig a Sport2 műsorát adja az ingyenesen fogható C8, este 8 órától hajnali 2 óráig. Műsoron az ATP 500-as tenisztorna mellett a kézilabda Bajnokok Ligája aktuális fordulói lesznek.

Ezt követően újabb csatornák, így a Sport1, az  AMC, a Filmcafé, a Film Mánia, a Spektrum, a TV Paprika, a Megamax, és a CBS Reality egész estés műsorfolyama előtt nyílik meg a C8 kódolatlan ablaka. Vagyis akkor ugyan a Sport2 éppen nem, de a felsorolt csatornák közül mindig valamelyik kódolatlanul fogható lesz a C8-on.

A C8 2014 áprilisában indult, és a kezdeti 4 órás műsorideje mára hatórássá bővült.  Megtalálható este 20 órától a Minimax után, illetve a MinDig TV 8-as csatornáján. A promóciós csatorna célja az, hogy az AMC Networks International – Central Europe csatornáinak tartalmából ízelítőt adjon, így betekintést engedjen a sport-, gyermek-, film-, tudományos-szórakoztató és gasztronómiai műsorkínálatba.

Az AMC az a médiavállalat, melynek egyik csatornája, a TV Paprika nemrég pert indított az Andy Vajna féle TV2 Csoport Chili TV elnevezésű csatornája ellen. A védjegyoltalmi per egyelőre úgy alakul, hogy a bíróság egy ideiglenes intézkedéssel eltiltotta a TV2 Zrt.-t a Chili TV név további használatától, ahogyan a kapcsolódó internetes végződést sem használhatnák. Vajnáék azonban mégsem hajtották végre a bíróság ezzel kapcsolatos, fellebbezésre tekintet nélkül azonnal végrehajtandó ítéletét. Emiatt már végrehajtást is kezdeményezett az AMC a TV2 Zrt.-vel szemben. Vajnáék napi büntetéssel is számolhatnak, amiért több mint 30 napja nem tartják be a bíróság végzését.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik