Média

Kódolatlan a FOX és az HBO3 a UPC Directnél

Két népszerű csatornát is kipróbálhatnak díjmentesen a UPC Direct műholdas televíziós szolgáltató előfizetői a következő hetekben. Február elsejétől március elsejéig ugyanis kódolatlanul lesz elérhető náluk a FOX csatorna, míg az HBO3 február 18. és 21. között lesz fogható ugyanígy térítésmentesen.

Érkeznek a The Walking Dead új részei

A FOX-on a kódolatlan időszak alatt sorozatpremierek is lesznek, például  a Légió, mely az X-Men Univerzumba kalauzolja a nézőket. Az új sorozat a Marvel együttműködésével készült, hazai premierje a világ 125 országával együtt február 9-én lesz. A Légió egy zavarodott tinédzser életét mutatja be, aki talán több mint egy átlagos ember.

A népszerű The Walking Dead új epizódjai is ebben a hónapban érkeznek. Néhány órával az amerikai premiert követően hazánkban is elkezdik vetíteni az új részeket február 13-tól kezdődően. A szereplőknek ezúttal már nemcsak az élőhalottakkal kell megküzdeniük, de az emberi kegyetlenséggel és gonoszsággal is szemben találják magukat.

Érkezik Az ördögűző című sorozat is, amely az 1973-ban Oscar díjjal jutalmazott filmklasszis alapján készült. A keddenként bemutatott epizódok során két pap egy démoni megszállottsággal küzdő gyermek esetén dolgozik. Péntekenként az Empire című sorozat a hiphop zene világát mutatja be olyan énekesek szerepelésével mint Alicia Keys vagy Mary J Blige. Ezt követően egy Golden Globe-díjas vígjátéksorozat, az Atlanta két fiatal fiú próbálkozásait mutatja be a zene világában. Az animációs sorozatok rajongói pedig minden hétköznap A Simpson család epizódjaival kapcsolódhatnak ki.

Az HBO 3-on lesz látható az Együttlét és a Válás is

Az HBO 3 február 18. és 21. közötti három napos kódolatlan hétvégéjén újdonságok mellett népszerű sorozatok maratonjai is láthatók lesznek. 18-án az Együttlét részeit tekinthetik meg a nézők. A történet két, egy fedél alatt élő pár tragikomikus harcát mutatja be a mindennapokkal és egymással szemben, miközben mindent elkövetnek a boldogságukért és az álmaikért Sarah Jessica Parker is visszatér a képernyőre a népszerű Válás című sorozat maratonjában. A Csajok ötödik évada is képernyőre kerül, de emellett az Emmy- és Golden Globe díjas sorozat hatodik évadának első része 19-én, új része pedig 20-án várja a rajongókat.

Február 19-én a Manchester sötét oldalán című sorozat második évada kerül képernyőre, így a rajongók újra találkozhatnak a kissé bolondos Deering nyomozóval és csapatával. Február 20-án kezdődik az HBO új, saját gyártású sorozata, a Hatalmas kis hazugságok, amely három egyedülálló édesanya látszólag tökéletesnek tűnő, de valójában erotikával, átverésekkel és titkokkal teli életét mutatja be.

Pete Holmes nemcsak a főszereplője új sorozatának, amely a Megborulva címet kapta, hanem producere és forgatókönyvírója is. Az első részt február 20-án mutatják be, az epizódok követői pedig egy stand-up komikus történetét ismerhetik meg, aki zátonyra futott házassága után New York-ban szeretne új életet kezdeni.

A UPC Direct egyébként a kódolatlan időszakokhoz kapcsolódóan nyereményjátékot is hirdetett a Facebookon. Ez alatt a műholdas szolgáltató Facebook oldalán megrendezett komment-alapú játék során a rajongók a csatorna legnépszerűbb sorozatainak ajándékait nyerhetik meg: The Walking Dead és Légió témájú értékes nyereményekre (powerbank, fülhallgató, bögre) számíthatnak. Az HBO új sorozatának, a Hatalmas Kis Hazugságok premierje kapcsán pedig értékes HBO-s ajándékcsomagok nyerhetők.

A FOX február 1-én 8:00-tól március 1-én 8:00-ig minden előfizető részére elérhető lesz a 41-es pozíción, míg az HBO3 február 18-án 7:00-től február 21-én 6:00-ig a 60-as műholdas pozíción.

(Kiemelt kép: The Walking Dead)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik