Média
Magyar Telekom (Magyar Telekom)

Új vezérigazgató-helyettes a Magyar Telekomnál

24.hu
24.hu

2017. 01. 10. 09:14

Gyenes András mától távozik. Meg is van az utód.
Korábban a témában:

A Magyar Telekom keddi bejelentése értelmében Gyenes András vezérigazgató-helyettes január 10-i hatállyal távozik a cégcsoporttól, ahol az új lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettes január 11-től Rékasi Tibor lesz, aki egyúttal a T-Systems Magyarország Zrt. újonnan létrehozott, három fős igazgatóságának elnöke lesz.

A T-Systems Magyarország Zrt. ideiglenesen megbízott vezérigazgatója ugyancsak holnaptól Kaszás Zoltán lesz.

Gyenes András 2015 júliusa óta volt a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese, többek között az ő nevéhez fűződik a Magenta integrált kedvezménycsomag bevezetése is.

Rékasi Tibor 2013 októbere óta a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese és a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója. 2008 szeptemberében csatlakozott a Magyar Telekom Csoporthoz tartozó leányvállalat, az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként. 2012 októberétől 2013. szeptember 30-ig a T-Systems Magyarország Zrt. Értékesítés divízió vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be. 2013. október 1-jétől a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese és a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója.

Kaszás Zoltán 2015. december 1. óta a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgató-helyetteseként az Infokommunikációs megoldások divízióját vezeti. Korábban a Magyar Posta, a Budapest Airport, a MOL Csoport, illetve az OTP Szerbia informatikai vezetője is volt.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.