Média

Tovább bővült Rákosi Tamás médiaportfóliója

Rákosi Tamás
Rákosi Tamás
A magyar milliárdos üzletember érdekeltségei közé tartozó IKO Digital ezúttal startupokról szóló portállal bővítette egyre sokasodó online médiafelületeinek számát.

Startupradar.hu néven indított újabb weboldalt a TV2 egyik legjelentősebb műsorgyártójaként ismert IKO csoporthoz tartozó IKO Digital, Rákosi Tamás cége. Az oldalon a startupcégek mindennapjaival foglalkoznak.

Egy népszerű gazdasági témáról beszélünk úgy, hogy az mindenki számára érthető és elérhető legyen, a gazdaság szereplőitől, a vállalkozások működtetőin át az utca érdeklődő emberéig, akiből akár még kockázati befektető is válhat

– mondta el az IKO Digital vezetője, Szabó F. Ferenc.

A startupradar.hu már a negyedik oldal az IKO Digital portfóliójában, hiszen  a nuus.hu személyes hírfogyasztást lehetővé tevő infotainment oldalon és a digitális pénzügyekkel foglalkozó FinTechRadar elindításán kívül az IKO Digital októberben felvásárolta a Propeller.hu hírgyűjtőt is.

A most bejelentett új website-ot az IKO Digital házon belül készítette el, a reklámértékesítési tevékenységét az IKO Digital sales végzi.

(Kiemelt kép: Rákosi Tamás. Archív)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik