Média

Megint online fejlesztett az IKO Media

Megújult a TV2 műsorait gyártó IKO Media cég portfóliójába tartozó  izeselet.hu online gasztromagazin. A megújulás részeként olyan bloggereket szerződtetnek mint például Steiner Kristóf.

Online téren erősít a Rákosi Tamás féle – korábban az RTL, jelenleg a TV2 műsorainak gyártójaként is ismert – IKO-csoport, írtuk idén június végén, amikor elindították a fintechradar.hu oldalt. Most pedig újabb fejlesztésről érkezett hír az IKO háza tájáról. Bejelentették ugyanis, hogy megújult a 2013-ban indult, a TV2-n látható Ízes élet című műsorhoz is szorosan kapcsolódó izeselet.hu online gasztromagazin.

A weboldal új megjelenést kapott, az azon lévő meghatározó kék-barna színek az Ízes élet című tévéműsor színvilágához igazodnak. Az új dizájn mellett mégis a legnagyobb változást a megújult koncepció valamint a site-ra író gasztrobloggerek jelentik.

A megújult izeselet.hu
A megújult izeselet.hu

Az egységesebb, összefüggőbb főoldali tartalomról Pataky Péter séf mellett mostantól Marton Adrienn privát séf, Steiner Kristóf és a Facecook elnevezésű rovat állandó csapata gondoskodik sok új recept és magazincikk formájában.

A Tel-Avivban élő Steiner Kristóf újságíró-színész-vegán szakács közel-keleti fogásokat és utazásai közben tett gasztro-felfedezéseit osztja meg az olvasókkal. Marton Adrienn egykori szépségkirálynő, aki nem mellesleg az Emmy-díjas zeneszerző, Edvin Marton felesége, Los Angelesben tanult és lett privát séf és ételstylist. A receptjeihez tartozó ételfotókat is ő maga készíti el.

Horvát Sára konyhájában a szezonalitás a főszereplő, a piac jelenti számára a tükröt, a főzés a menedékhelyet, a zent. „Fejlövése” a tudatos főzés, az alapanyagok és a főzési folyamatok ismerete, rovata a Szezonok. A Kaján/Bors rovat házigazdája a művészetkedvelő, humorfüggő, vállaltan hedonista Bezzegh Éva, akinek élményei, családi történetei a receptjei mellett mostantól rendszeresen magazincikkek formájában köszönnek vissza. A sok éve ételfotósként, food és prop stylistként illetve receptfejlesztőként dolgozó Csigó Zita is új szerzőként került be a Vega&Vegán rovatba a megújult gasztrosite-ra. Ha épp nem főz vagy fotóz, akkor tanítja mindezt egyéni és csoportos ételfotó és styling workshopokon.

Gökler Krisztina 15 kilogramm súlyfeleslegtől szabadult meg, azóta a fitnesz edzések mellett a zabkása készítéséből is sportot űz. Egészséges életmóddal és fitnesszel foglalkozó blogjának köszönhetően a közösségi médiában Zabkásakirálynő néven lett ismert, s ezen a néven publikálja receptjeit a megújult honlapon. A Pasi Spájz nevű rovat egyik szerzője a foodie és gasztromán Topár Gábor valamint a Legénykonyha bloggere, Adamik Zsolt, aki nagymamája receptgyűjteményét bújja, hevesen érdeklődik Heston Blumenthal kémiakonyhája iránt, imádja a gasztrokrimiket, a szaftnak nem csak a szottya, hanem a sztorija is hevesen foglalkoztatja.

Az állandó szerzők mellett vendégszerzők írásait, Kollár Anita gluténmentes receptjeit és praktikáit, valamint naponta frissülő gasztronómiai híreket, érdekességeket is olvashatnak az oldalra látogatók – ígéri az IKO Media.

Az Ízes élet című tévéműsor egyébként Pataky Péter fine dining séf műsorvezetésével hétköznap reggelente 9 órakor látható a TV2-n a Mokkában. Szeptember 5-től pedig valamilyen meglepetéssel is készül nézőinek a gasztronómiai magazin, de erről többet most még nem mondanak.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik