Média
national_geographic_hd_tv

Nevet vált a National Geographic Channel

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 11. 15. 13:59

A néven kívül az arculatot és a szlogent is lecseréli a tudományos-ismeretterjesztő csatorna.
Korábban a témában:

A National Geographic bejelentette, hogy a cég médiaplatformjaitól a non-profit szervezetekig minden szervezeti egységre kiterjedő globális arculatváltást hajt végre.

„Az átalakulás, melynek alapjait a 21st Century Fox-szal való együttműködés elmúlt évi elmélyítése teremtette meg, megerősíti a National Geographic – mint egy prémium tartalmat szolgáltató, egyedülálló globális jelenléttel rendelkező brand – vezető pozícióját”

– írják a közleményben.

A tévéműsor nevéből eltűnik a csatorna

A megújulás keretében ezentúl a tévécsatorna is a National Geographic logót és elnevezést használja a „Channel” szó nélkül.

A 171 országban 440 millió háztartásban jelenlévő televíziós csatorna új szlogent is kapott. Az angol „Further”, hazánkban „Még tovább” a magyarázat szerint magában foglalja mindazt a szellemiséget és világképet, amely a National Geographic-ot jellemzi immár 128 éve, vagyis hogy vezető tartalomszolgáltató legyen a tudomány, a felfedezés és a kaland terén.

A NatGeo arculatváltásának alkalmából videó is készült

Az új szlogen inspirációul szolgál a cég alkalmazottai, felfedezői, fotósai és producerei számára is, valamint ígéret a hirdetők, televíziós szolgáltatók, oktatási szakemberek és más külső partnerek számára – magyarázzák.

Egy évvel ezelőtt egyetlen cégbe fogtuk össze valamennyi tartalomszolgáltató platformunkat, páratlan és irigylésre méltó globális jelenlétet teremtve legendás brandünk számára, amely ma már több mint 730 millió emberhez jut el havonta

– idézi a közlemény Declan Moore-t, a National Geographic Partners vezérigazgatóját.

Az arculatváltás fontos mérföldkő a National Geographic tévécsatornával kapcsolatos új víziónk megvalósítása felé vezető úton

– tette hozzá Courteney Monroe, a National Geographic Global Television Networks vezérigazgatója.

Azt is írják, hogy az új szlogen jobban illeszkedik az új prémium műsorstratégiájukhoz, amelynek alapját a minőség, a különbözőség és a tökéletességre való folyamatos, kreatív törekvés képezi. (Az új, prémium műsorstruktúra első fontos mérföldköve a Mars – Utunk a vörös bolygóra című műsor, amely a sci-fi és a dokumentumfilmes elemeket vegyíti egy nagyszabású, jövőbe mutató sorozatban.)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kállósemjén, 2018. január 17.
Rendőrök helyszínelnek egy ukrán lajstromjelű AN-2 típusú repülőgép mellett Kállósemjén határában 2018. január 17-én. A repülőgépen 11 bevándorló jutott be Magyarország területére január 15-én este. A rendőrök jelentős erőkkel, nyomkövető kutyák és hőkamerák segítségével terepkutatást végeztek, majd rövid időn belül elfogtak három afgán és nyolc vietnami állampolgárt, akiket őrizetbe vettek.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Megannyi rejtély övezi a migránsszállító repülőt

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.