Média

Rádiós vonalon erősít a KOD Média

A KOD Média helyi rádiós hálózatának operatív vezetője lett Tóth Géza, aki tulajdonosa és több mint 15 éve vezetője a szegedi Rádió 88-nak.

A szakember fő feladata a regionális rádiós piac B2B és B2C vonalon történő erősítése. Ezen feladatok egyszerre jelentik a rádiós partnerekkel való szoros együttműködést, a piac kommunikációs feladatait,  valamint az értékesítési munka támogatását is.

A KOD Média regionális rádióhálózatának működésében az elmúlt hónapok a fejlesztésekről szóltak.  „Csapatunkat egy olyan rádiós szakemberrel szerettük volna erősíteni, aki segíti munkánkat a hirdetési piacon a jövőbeli együttműködések kialakításában, illetve aki aktívan részt vesz a házon belüli munkákban is. Örülünk neki, hogy  erre a fontos pozícióra a KOD Média rádiós hálózatából kérhettünk fel egy kiváló szakembert” – mondta Hanák Tamás ügyvezető igazgató.

„A KOD Media 2016. január elsejétől 21 regionális rádió kizárólagos sales house képviseletét látja el Áy Krisztina hirdetési igazgató vezetésével, mely hálózatot a közelmúltban 32 további rádiós partnerrel bővítette ki, így az ország legkiterjedtebb rádiós hálózatával rendelkezik. A már folyamatban lévő és jövőbeli fejlesztéseinkkel, stratégiai szerepünket szeretnénk tovább erősíteni a regionális piacon” – tette hozzá Hanák Tamás.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik