Média

Követhetővé vált, hogy kik a legfelkapottabb magyar YouTube-osok

youtube
youtube
Naponta frissülő, részletes YouTube-statisztikák váltak elérhetővé, így folyamatosan nyomon követhető lesz, hogy Magyarországon kik a legkeresettebb videósok.

Ezentúl naponta frissülő statisztikákkal találkozhatnak a Tubenews.hu nevű, az online videózás aktualitásaival foglalkozó, egy éve indult honlap látogatói. A háttérben egy, a Star Network által kifejlesztett egyedülálló YouTube-toplista rendszer működik. A weboldalon több száz YouTube-csatorna részletes adatai találhatóak meg, köztük az összes jelentős magyar nyelvű tartalomkészítőé, akik a legnépszerűbb videómegosztó portálra gyártanak videókat.

A honlapon a toplisták menüpont alatt kategóriákba rendezve is böngészhetők a legsikeresebb magyar YouTube-csatornák. A toplistákat rendezni lehet a feltöltött videók alapján, az összes videó-megtekintés alapján, az összes feliratkozó szám alapján, az elmúlt 7 és 30 nap megtekintései alapján és az elmúlt 7 és 30 napban gyűjtött új feliratkozók alapján.

Horváth Ádám, a portál üzemeltetője a 24.hu-nak azt mondta, hogy a legsikeresebb magyar YouTube-csatornák már-már a kábeltévék nézettségével és elérésével versenyeznek, ezért az online videótartalom-fogyasztási szokások egyre fontosabbá válnak a hirdetői piac számára is. Hiszünk abban, hogy ez a fejlesztés hasznos lehet a YouTube-videósok rajongói mellett a szakmai sajtó képviselőinek és a hirdetői piac számára is.

A Star Network egy magyar tulajdonú YouTube csatornahálózat, amelynek már több mint 130 partnere van és olyan YouTube csatornákat és zenei partnereket tudhat magáénak mint Szirmai Gergely, a TheVR vagy a Brains együttes. A Star Network a videósok népszerűsítésén túl márkák számára nyújt megoldásokat hagyományos marketingkommunikációs csatornákon nehezen megszólítható fiatalok, az Y és Z generáció tagjainak elérésében. Ennek keretében teljes körű segítségnyújtást ad, kezdve a YouTube videókkal kapcsolatos technikai beállításoktól a hirdetéskezelésen át a szponzorációs együttműködések megvalósításáig.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik