Közélet

Nem fogja elhinni, miért bújt kockás ingbe Demcsák Zsuzsa

24.hu
24.hu

2016. 02. 21. 17:14

Az Andy Vajna birtokába került TV2 megmagyarázta, mi ez az őrület. Vagyis épp azt igyekezett elkerülni, hogy megmagyarázza.

A kockás ing lett az elmúlt napokban a közoktatásban uralkodó állapotok elleni tiltakozás szimbóluma. Ehhez kellett Klinghammer ex-államtitkár bornírt nyilatkozata is, aki „kockás inges, borotválatlan, kócos” pedagógusokról beszélt, akik, kapaszkodjanak meg, „grasszálnak”, mintha csak egy rendőri jelentést olvasnánk a Kádár-rendszerből. Mindenesetre akik felelősséget éreznek a közoktatás iránt, akár tanárként, akár diákként, vagy más rangban, a kockás inggel fejezték ki szembenállásukat a hatalommal.

A TV2 péntek reggeli Mokkájában meg is mutatták a kockás inges tiltakozókról készült fényképeket, sőt Demcsák Zsuzsa műsorvezető is magára öltötte a ruhadarabot, de közben egyetlen szó nem hangzott el arról, hogy mire föl az egész. Ellenben Vujity „Pokolitörténetek” Tvrtko és Demcsák kedélyesen elcsevegtek arról, hogy a kockás ing a divat, „hódít a lumberszexualitás”, és legalább így a tanárok és diákok is divatosan néznek ki. A műsorra Zeroz3ro hívta fel a figyelmet tumblr-én.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

3275142 01/17/2018 A young woman at a bus stop in Yakutsk. Bolot Botchkarev/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.