Média

Új műsormarketing és kommunikációs vezető az MTVA-nál

Grexa Liliána
Grexa Liliána
Egykori TV2-s vezetőt nevezett ki a közmédia műsormarketingért és kommunikációért felelős vezetőnek.

Grexa Liliána lett az MTVA műsormarketing és kommunikációs vezetője 2016. február 8-tól. Grexa Liliána látja el az MTVA összes műsorához, televíziós- és rádiócsatornájához, valamint a műsorvezetőkhöz kapcsolódó marketing és kommunikációs feladatokat.

A szakember pályája során egyszer már megfordult a közmédiánál, ugyanis 2000-ben a Magyar Televíziónál szerkesztő-riporterként dolgozott. Onnan távozott három évvel később a TV2-höz, ahol eleinte a kereskedelmi csatorna szakmai kommunikációs menedzseri pozícióját töltötte be, majd az ott eltöltött 8 esztendő alatt több kommunikációs területtel is foglalkozott a kereskedelmi és marketing igazgatóságokon, majd az utolsó három évben hozzá tartozott a TV2 vállalati és marketing kommunikációs csoportjának irányítsa.

Grexa Liliána ezután az olajiparban dolgozott, 2012-től a MOL csoportnál ő felelt az OTP Bankkal közös Multipont törzsvásárlói program marketing és kommunikációs feladataiért.

A közmédiánál jelenleg nagy erőkkel zajlik a kommunikáció megújítása. Épp egy mai hír számolt be arról, hogy várhatóan Kobza Miklós, Orbán Viktor korábbi szövegírója és Facebook-fotóinak készítője lesz az MTVA sajtófőnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik