Light

Éden Hotel: A TV2 kivágta, hogy Nóri sírva panaszkodott

A csatorna úgy tűnik jobbnak látta, ha kihagyja az összefoglalóból, miként reagált Nóra, párja erőszakos viselkedésére.

A pénteki összefoglaló sokat vitatott jelenete, amiben Gábor erőszakosan közeledett Nóri felé, a lány akarat ellenére nagy felháborodást váltott ki. Sokakban felmerült a kérdés, hogy a TV2 hogy hagyhatta mindezt megtörténni, miért nem zárták ki a játékból a fiút, és hogy egyáltalán miért került adásba a jelenet. A csatorna kezdeti álláspontja szerint nem történt erőszak.

“Erőszakos cselekmények esetén egyértelmű az Éden Hotel szabályzata: a játékosnak azonnal haza kell utaznia. Ez történt Kerekes Beus esetében is, akit pofozkodás miatt zártunk ki a játékból. Nóri és Gábor esetében azonban nem történt erőszak. Mindezt maga Nóri tisztázza játékostársai előtt abban a helyszínen készült interjúban, melyet közzétettünk a csatorna összes felületén” – állt a TV2 nyilatkozatában. Mostanra aztán változtattak véleményükön, elismerték a hibát, sőt belső vizsgálatot is indítottak az ügyben.

A hétfő esti adásból azonban jobbnak látták, ha a legkényesebb jelenetet kivágják, amiben Nóri az őt ért incidens után sírva panaszolta el társainak, hogy mit művelt vele Gábor. A pénteki összefoglaló végén még láthattuk ezeket a kockákat, a következő adásba azonban már nem került be, amint Nóra arról beszél, hogy párja szexszel zsarolta őt.

A szóban forgó jelenet a videó végén, 8:10-től látható:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik