Light

Tatár Csilla nem vetkőzik tovább

Szexi fehérneműs fotók jelentek meg a műsorvezetőről, ám mindez nem egy férfimagazinban történt.

A napokban már felkerült az internetre egy-egy titokzatos videó Tatár Csilláról, Liptai Claudiáról és Ábel Anitáról. Most már biztosan tudjuk azt is, hogy a három hölgy egy nagy fehérneműmárka arca lett, ezért készültek róluk a szexi fotók.

Az MTVA-hoz igazolt tévés azon túl, hogy élvezte a felkérést, a férfiak legnagyobb bánatára elárulta, hogy ennél többet biztosan nem fog mutatni magából.

“Egész életemben sportoltam, ez ennek az eredménye, de tény, hogy anyai ágon mindenkinek ilyen lapos hasa volt, tehát szerintem ez genetika is. Ugyanakkor kizártnak tartom, hogy ennél többet megmutassak magamból. Erre azt szokták ugye mondani, hogy semmit nem lehet biztosan kijelenteni előre, de ebben az egyben ezer százalékig biztos vagyok” – mondta Csilla a Blikknek.

Liptai Claudiának már több tapasztalata van e téren, és őt feltölti az, ha az emberek szexszimbólumként gondolnak rá. A vetkőzést pedig kislányával is kitárgyalja.

“Fantasztikus érzés, hogy ezt gondolják rólam, és amikor éppen magamról nem gondolkozom túl pozitívan, az emberek támogatása felvidít. A kislányommal, Pankával mindent megbeszélünk. Erről is szó esett köztünk, és pont úgy beszélt, ahogy az egy 9 évestől elvárható. Annyit mondott erre a szexszimbólum dologra, hogy ‘pfuj’ ” – mesélte nevetve Claudia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik