Szórakozás

Saját műsort kap Liptai Claudia

A színésznőt egy ideig csak a Jóban Rosszbanban láthatjuk a képernyőn, de ősszel nagy dobásra készül a TV2.

Liptai Claudia életében most kevesebb szerep jut a tévézésnek, hiszen a napi sorozaton túl, a nézők nem láthatják más műsorban. Jelenleg új könyvén dolgozik, és színházi darabjaira koncentrál, de rajongói egyenesen visszakövetelik őt a képernyőre. A Blikk információi szerint ez azonban csak ősszel fog bekövetkezni, akkor viszont különösen nagy szerephez jut majd.

“Úgy tudom, a produkció ősszel indul majd. Liptaival annyira komolyan számolnak, hogy teljesen rá építik a műsort” – árulta el egy belső informátor.

 Fotó: TV2

“Jólesik, hogy bárhová megyek, mindenki azt kérdezi, mikor láthat már a képernyőn nem csak Zámori Alexaként. Az ősz még nagyon messze van, korai lenne erről bármit is mondani” – reagált Claudia a hírekre.

A TV2 kommunikációs vezetője, Koltay Tamás pedig biztosította a nézőket, hogy Liptaival a jövőben is számolnak, és meg se fordult a fejükben, hogy parkoló pályára tegyék.

“Liptai Claudia az egyik legnagyobb sztárunk. Ahogy korábban már elmondtuk, idén is lesz olyan műsor a Jóban Rosszban és a Sztárban sztár mellett, amelyben főszerepet kap.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik