Szórakozás

Több milliót fizethet vissza exének L.L. Junior

LL Junior (LL Junior)
LL Junior (LL Junior)

A rapper nincs éppen szerencsés periódusában mostanában: ezúttal volt barátnőjének fizethet, hacsak a Kúria máshogy nem dönt.

L. L. Junior adóügyei és ittasan okozott karambolja után újabb kínos incidenssel szerepel a bulvárlapok címlapján. A Blikk ugyanis megtudta, hogy a rappert jogerős ítélet kötelezi arra, hogy 4,5 millió forintot fizessen ki egykori menyasszonyának, aki hitelt vett fel számára.

“Hét éve, nyáron ismerkedtünk meg. Ősszel már több százezer forintot kért Junior, de azt még megadta. Egy éve voltunk együtt, amikor bevallotta nekem, hogy bajban van. Nagyon féltettem, ezért felvettem a lakásomra 4,2 millió forint jelzáloghitelt, ami nem volt elég neki, így a szüleimtől még kérnem kellett hozzá 1,1 milliót” – mesélte a lapnak az exbarátnő, aki azt állítja, később a magazinokból tudta meg, hogy Juniornak új barátnője van.

Fotó: TV2 

“Szerződés nem készült, mivel ügyfelem az énekes barátnője volt, ezért bízott benne. A polgári perben első fokon elutasították a követelést, mert nem tartották bizonyítottnak a kölcsönadást, de fellebbeztünk. A jogerős ítélet szerint négymillió-kétszázezer forintot és annak kamatait kell visszafizetni ügyfelem részére. A behajtás külön problémát jelenthet, ismerve az énekes hozzáállását, ugyanis próbáltunk korábban megegyezni vele, de tagadta a tartozást, és elutasította peren kívüli javaslatunkat” – ezt már a lány ügyvédje, Magyar György árulta el. L. L. Junior valóban bízik abban, hogy végül számára kedvező ítélet fog születni, mivel szerinte féltékenységből fakadó bosszú áll a történet hátterében, ráadául a kérdéses összeget is együtt élték fel.

“Felülvizsgálati kérelmet adtunk be, így még folyamatban van az ügy. A Kúria döntésére várok, remélem, hogy az elsőfokú ítéletet erősítik meg, ahol tanúk bizonyították az igazamat, hogy nem kaptam kölcsön. A végső döntésig nem kívánok bővebben nyilatkozni” – mondta el az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik