Light

Nem látta még unokáját Reviczky Gábor

Reviczky Gábor (reviczky gábor)
Reviczky Gábor (reviczky gábor)

A színész negyedszerre lett nagypapa, de legkisebb, egy hónapos unokáját még nem látogatta meg.

Reviczky Gábor első házasságából született lánya, Stefi január 14-én adott életet kislányának, Lilinek, akit híres nagypapája eddig még csak fotón látott – írja a Blikk.

“Olyan sok dolgom volt, annyi fellépésem, hogy egyelőre csak képen láttam, személyesen még nem. Küldtek akkor is, amikor megszületett, és azóta is két-három naponta kapunk újabbakat. Egyre szebb, egyre édesebb. A kisebbik lányom épp a múlt héten akarta meglátogatni Stefiéket, most ért véget a vizsgaidőszaka, és lett volna három napja, de arra kértek minket, hogy még ne menjünk, mert az influenzajárvány miatt jobb az óvatosság. Úgy tudom, nem sírós baba, nagyon nyugodt és sokat alszik, csodálatos és gyönyörű kislány, ez biztos” – mondta el a lapnak a színész. Lánya nem lepődött meg azon, hogy édesapja nem sietett rögtön a kisunokához.

“Állandóan próbál, rengeteget dolgozik, mindig is így volt, ezt szoktuk meg. Eddig Veszprémben játszott, amely közel van Almádihoz, de most már nem jár ide, így nehézkes. Meg apuval amúgy sem egyszerű találkozni, inkább bemegyek hozzá én a színházba, ha úgy adódik. Ő egyáltalán nem nagypapatípus, neki a teljes élete a színházról szól. Ezt mindenki tudja róla, és el is fogadja, a családunkban ebből nincs semmiféle konfliktus.”


Fotó: Mohos Angéla

Ajánlott videó

Olvasói sztorik