Szórakozás

Reviczky Gábor imádja a meséket

A színész szerint ma már a felnőttek is bátran leülhetnek mesét nézni.

Reviczky Gábor, az Üvegtigris és a Zimmer Feri filmek sztárja szívesen okoz szórakoztató perceket hangjával kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Legutóbb a második Madagaszkár film után játszódó történetben lett a kemény fellépésű pingvin, Kapitány hangja.

(Fotó: RedLemon)

„A pingvinek univerzális, kedves, szellemes állatok, akikre az írók bátran támaszkodhatnak, hiszen számos esetben a személyiségükből adódó helyzetkomikumok azok, amik élvezhetővé teszik a sorozatot. Manapság ott tartunk, hogy akár a felnőttek is bátran leülhetnek mesét nézni. Reggeli gyógyszerként szolgálhat A Madagaszkár pingvinjei a szülőknek és gyerekeknek egyaránt, akik mielőtt iskolába vinnék a kicsiket, egy vidám félórával kezdhetik a napot” – mondta Reviczky, aki elárulta, hogy akkor van leginkább elemében, ha fanyar humorú karaktereket kell megszólaltatnia.

A Jászai Mari- és Kossuth-díjjal kitüntetett színész napjaink egyik legelismertebb közéleti személyisége, aki most több fronton is kapcsolódik kedvenc pingvinjeihez: A Madagaszkár sorozat Skipperje mellett az új David Attenborough-filmben, A Pingvinkirályban hallhatjuk jellegzetes orgánumát, ahol a film pingvin-főszereplőjét, Rexet szinkronizálja. Persze a színházba járóknak sem kell nélkülözniük a művészt, Törőcsik Mari és Kern András társaságában szerepel márciustól a Vígszínház Átutazók című darabjában, amelyet Eszenyi Enikő rendez. A közeljövőben ráadásul egy rendkívül izgalmas találkozásnak is fültanúi lehetünk, hisz Reviczky Gábor jelenleg egy Rejtő Jenő-hangoskönyvön dolgozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik