Light

Hatalmas felhőpénisz tartotta rettegésben a walesieket

péniszfelhő1 (felhő, pénisz, )
péniszfelhő1 (felhő, pénisz, )

Sokan súlyos ipari balesettől tartottak, miután az acélgyár fura füstpamacsa feltűnt az égen.

Szeretnek panaszkodni a walesiek, hogy nem éppen a világ legizgalmasabb helyén élnek, így sokan tudnak örülni az izgalom legapróbb morzsáinak is. Szombat reggel pedig elég nagy darabot kaptak belőle a fejük fölé: egy vöröses, péniszformájú felhő formájában.

 Fotó: Twitter

Hamar kiderült, hogy nem szimpla bárányfelhőről volt szó, hanem egy Port Talbotban működő acélgyár füstpamacsáról. Elkezdtek áradni a fotók a közösségi portálokra, és egy helyi lap beszámolója szerint többen hisztériás rohamot kaptak a veszedelmesnek tűnő felhőtől. Pláne amikor az gyár szóvivője sajtóérdeklődésre azt találta mondani róla, hogy: „egy nem várt reakció eredménye”. Többen rögtön arról írtak a neten, hogy robbanásszerű dörrenéseket hallottak a mielőtt a fura felhő feltűnt volna, így szinte biztos, hogy komoly baleset történt. Mások egyenesen vegyszer szagot éreztek.

A szóvivő a lakosság megnyugtatására közölte, hogy csupán annyi történt, hogy amikor a szokásos gyártási folyamat részeként az egyik edényből a másikba öntötték a vasat, az túl hirtelen hűlt le, ami ugyan váratlan reakciót okozott, de hamar sikerült megoldani a problémát, így senkinek a biztonsága, vagy egészsége nem került veszélybe.

Fotó: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik