Élet-Stílus

Könyvet ír életéről a két pénisszel született férfi

alsónadrág (alsónadrág, )
alsónadrág (alsónadrág, )

Azt mondja, írásában elsősorban azokhoz a kíváncsiakhoz szól majd, akik szünet nélkül bombázzák őt kérdéseikkel.

Pontosan egy év telt el azóta, hogy DoubleDickDude kiállt az internet népe elé, és a Reddit nevű közösségi oldal extrém furcsaságoknak fenntartott rovatában elárulta: két pénisszel él. A férfi, aki egy éve egy erősen 18+-os képpel is bizonyította állításait, azóta is őrzi inkognitóját. Azt mondja, nem szeretné elárulni, ki is ő valójában, mert onnantól kezdve az élete alapjaiban változna meg.

“Mióta “coming out”-oltam a Redditen számtalan megkeresést kaptam tévéműsoroktól, sőt egyszer még egy pornófilm producere is megkeresett. Mindenkinek nemet mondtam, mert nem szeretném, ha megismernének. Attól a perctől kezdve, hogy bekerül a köztudatba a nevem, az életem teljes egészében megváltozik majd: a szomszédomnak, a zöldségesnek, de még a főnökömnek is a két péniszű férfi leszek majd”- írta a Rolling Stone-nak adott e-mailes interjújában.

A férfi egyébként nem csak a médiumoktól, de magánszemélyektől is rengeteg üzenetet, kérdést és megkeresést kap. “Szünet nélkül bombáznak a kérdéseikkel, ezért döntöttem úgy, hogy könyvet írok a diphallia jelenségéről, az orvosi kezelésekről és a szexuális kalandjaimról” – írta a férfi, aki büszke rá, hogy egyszerre két nőt is képes kielégíteni.

DoubleDickDude (DDD) egyébként korábban a Redditen elárulta, lett volna rá lehetőség, hogy műtéti úton megszabaduljon a “felesleges” hímtagtól, ám édesanyja nemet mondott az operációra. “Nem akarta, hogy a kórházi kezelések miatt szörnynek érezzem magam” – írta. DDD-nek azóta sikerült megbarátkoznia azzal, hogy két pénisze van, sőt, mint írja, kifejezetten élvezi helyzetét. “Orvosi okom van arra, hogy naponta legalább egyszer maszturbáljak, ha nem tennék így, a termelődő extra váladéktól komoly fájdalmaim lennének” – árulta el a férfi, aki saját bevallása szerint legalább 1000 nővel volt már együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik