Light

Mark Wahlberg priuszmentességet akar, így rendőr lesz

mark wahlberg (mark wahlberg)
mark wahlberg (mark wahlberg)

Az énekesből lett fehérnemű modellből lett színész már szégyelli, hogy tizenéves korában összetűzésbe került a törvénnyel.

 

Mark Wahlberg 1988-ban súlyos testi sértés okozása és garázdaság miatt került három hónapra börtönbe, miután rasszista szándékkal megvert egy vietnami férfit, aki az esetet követően fél szemére megvakult. Az akkor 16 éves Marky Mark állítólag igen problémás tini volt, és a rendőrségi ügy előtt is meggyűlt a baj vele.

A jelenleg négygyerekes apa azért kérelmezi a priusza eltörlését, mert pályafutása és filantróp tevékenysége is jelzi, jó útra tért. A lehetősége megvan rá, ugyanis a napokban a massachusettsi fellebbviteli bíróság több mint 70 kérelmet bírál el Wahlbergé mellett, ráadásul a színész akár azt is vállalná, hogy a rendőrség tartalékos tisztje legyen ezért.

A színész állítólag nem (csak) azért kérvényezi a priusza eltörlését, mert nagyon bánja az incidenst, hanem mert elakadt a Wahlburgers nevű gyorsétterem-lánca bővítésének engedélyeztetése. Elképzelhető, hogy szüksége van egy makulátlan erkölcsi bizonyítványra…

Forrás: TMZ

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik