Light

Hivatalos: jön A függetlenség napja 2

függetlenség napja  (a függetlenség napja, )
függetlenség napja  (a függetlenség napja, )
Vége a spekulációknak: közel 20 év után elkészülhet az UFO-inváziós film folytatása.

Különböző forgatókönyv-változatok, felmerülő új és régi színészek, ilyen-olyan fejlesztési fázisok és kérdőjelek tömkelege után, végre ott tartunk, hogy a 20th Century Fox bejelentette: jövőre hivatalosan is kezdetét veheti A függetlenség napja 2 forgatása. Roland Emmerich, az 1996-os első rész és még jó néhány további katasztrófafilm atyja tehát megnyugodhat és májustól munkához is láthat majd. Óriás repülő csészealjak és undok, biomechanikus testben rohangáló idegenek tehát már tutira lesznek. A nagy kérdés viszont, jelesül, hogy Will Smith visszatér-e, még mindig megválaszolatlan.

Továbbra is  jó kérdés, hogy Will Smith fog-e újra így lazázni és vagánykodni az űrlényekkel.

Smith régóta kéreti magát a Steven Hiller kapitány szerepében történő visszatérést illetően. Hogy a Fox új bejelentése vajon pozitív hatást gyakorol-e rá, nem tudjuk. Ezzel szemben ami egyelőre már biztos a produkcióval kapcsolatban, az az, hogy a sztorit egy bizonyos Carter Blanchard jegyzi, és, ha minden igaz, nem írja túl bonyolultra. Arról szól majd, hogy az első filmben megismert űrlények egy újabb hada igencsak felbőszülten közelíti meg a Földet, azzal a szándékkal, hogy bosszút álljanak a legutóbbi támadásban megsemmisített bajtársaikért.

Mindemellett az is eldőlt, hogy a korábban felröppent elképzeléssel ellentétben Emmerich nem megy át James Cameronba és nem készít kapásból két folytatást, sem egy folytatást két részben, hanem csak egy egészet, melyet 2016 júniusában terveznek bemutatni.

Forrás: Empire

Ajánlott videó

Olvasói sztorik