Light

Két férfi ijesztett rá Jakab-Péter Izabellára

Jakab-Péter Izabella (jakab-péter izabella, x-faktor, )
Jakab-Péter Izabella (jakab-péter izabella, x-faktor, )

Az X-Faktor múlt héten távozó versenyzőjét idegenek zaklatták a lépcsőházban.

Alaposan ráijesztettek Jakab-Péter Izabellára – írja a Blikk. Az X-Faktor távozóját két idegen férfi követte egy lépcsőházba, majd a liftnél elállták az útját. Szerencsére sikerült elszaladnia. 

“Amikor bementem a lépcsőházba, utánam jött két alak, s már ekkor gyanús volt a viselkedésük. Gyorsan hívtam a liftet, hogy mielőbb hazaérjek a biztonságot jelentő lakásba, de szorosan megálltak mögöttem, amitől rossz érzés fogott el. Átfutott az agyamon, hogy nem kellene ezzel a két sráccal beszállni a liftbe, így megfordultam, és el akartam menni. Azonban összezártak előttem, és nem akartak elengedni. Szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy gyorsan oldalra ugrottam, és elfutottam” – mesélte az énekesnő. A lap az RTL Klubot is megkereste az üggyel kapcsolatban; arra voltak kíváncsiak, hogyan tudják megvédeni a fiatal énekeseket.

“A versenyzőket a szállás- és próbahelyek, illetve az RTL stúdiója között kisbuszokkal szállítjuk, semmilyen hivatalos programjukra nem mennek kíséret nélkül, a 18 év alattiak pedig fokozott figyelmet kapnak. Most Bellának is azt tanácsoltuk, ha kimegy az utcára, akár a sarki boltba is, ne egyedül induljon útnak, hanem csatlakozzon valamelyik társához” – reagált a csatorna kommunikációs osztálya.

Fotó: RTL Klub/ Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik