Light

Kiss Ádám visszatér a Showder Klubba

November 17-től újra indul az RTL Klub műsora, amibe az őszi-téli szezonban visszatér a stand-up műfaj egyik legjobbja is.

Kiss Ádám egy évig pihentette szereplését a Showder Klubban, most viszont újult erővel tér vissza.

“Idén kétszer is találkozhatnak vele a nézők, sőt, új oldaláról ismerheti meg őt a közönség. Továbbra is biztosítunk bemutatkozási lehetőséget az új, feltörekvő stand-up generációnak, valamint az egyes adásokba vendégeket is hívunk, elsőként Erdei Zsolt érkezik” – mondta Kovács Kristóf producer.

“Öt évig voltam állandó szereplője a show-nak, az utóbbi időben viszont csak nézője. Egy évig pihentem, egész más dolgokkal foglalkoztam, leginkább forgattam. Nemrég jöttem haza a tengerentúlról, mert engem még beengedtek az Egyesült Államokba” – meséli viccesen Ádám. “Ott is töltődtem, úgyhogy friss közéleti, magánéleti poénokkal jövök hamarosan.”

Az első adásban a poénokat más ismert humoristák is szállítják: Trabarna, Somogyi András, Varga Ferenc József és Aradi Tibor. A műsorvezető Rekop György lesz, aki igencsak megizzasztotta kérdéseivel a dzsungel királyát, Erdei Zsoltot.

Fotó: Facebook


Ajánlott videó