Light

Új arcokkal és régi karakterekkel erősít a Barátok közt

Az RTL Klub napi sorozatába négy új szereplő is érkezik; Kertész Mónikát új színésznő alakítja majd.

Felbolydul nemsokára a Mátyás király téri lakók élete, ugyanis új és régi-új arcok térnek vissza a sorozatba. A hírek szerint a Berényi Klaudiát alakító Ábrahám Edit, a Berényi Zsuzsát megformáló Csomor Csilla és egy régóta emlegetett, de sosem látott karaktert, Berényi Ágnest megszemélyesítő Gubík Ági is felbukkan novembertől – nem tudni, hogy hosszabb vagy rövidebb időre – a napi sorozatban.

A negyedik “visszatérő” pedig Kertész Mónika figurája, akit ezentúl Huszárik Kata alakít majd. Farkasházi Réka, aki 7 évig volt azonosítható a házmesterék lányával, a Borsnak mesélt a cseréről.

“Nagyon sokat köszönhetek a sorozatnak, sokan még mindig úgy ismernek fel az utcán, mint Kertész Mónikát. Már öt-hat éve nem játszottam a sorozatban és a Barátok közt utáni életemet nagyon nehéz volt felépíteni. Titokban sokáig vágytam rá, hogy Kertész Mónika visszatérjen a sorozatba, de ma már az egyéb munkáim miatt nem tudom eljátszani, pont az az élet lett az akadálya, amit a sorozat után felépítettem” – mondta el a színésznő.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik