Szórakozás

Aradi Balázs elégedett kínai életével

A Barátok Közt egykori sztárja jelenleg Kínában éli az életét barátnőjével, ahol hosszú távra tervez. Csak a családja és a magyar konyha hiányzik neki.

Aradi Balázs idén márciusban hagyta ott végleg a Barátok Köztöt, akkor azt mondta, zenei karrierjére szeretne koncentrálni és külföldön tanulná a színészmesterséget. Ehhez képest Kínában kötött ki, barátnője, Bori unszolására, ahol modellkedéssel foglalkoznak.

 Fotó: RTL Klub

Balázs már többször kilépett az RTL Klub napi sorozatából, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanulhasson, ám két felvételijén, eddig egyszer sem győzte meg a tanárokat. Harmadszorra már nem próbálkozott és úgy tűnik egy darabig még biztosan nem is fog, hiszen nagyon tetszik neki a kínai élet.

“A barátnőm már több alkalommal volt kint modellkedni, most pedig vele tartottam, mert mindig is érdekelt a kínai kultúra. Jól haladok, már az alapszintű kommunikációra képes vagyok, és jó pár írásjelet is tudok használni. Úgy gondolom, hogy ilyen tempóval két-három év alatt meg tudom tanulni olyan szinten a nyelvet, ahogy szeretném” – mesélte a 21 éves fiú a Blikknek.

A pár egyébként a 9 milliós lakosú Kantonban él, ahol az egykori sorozatsztár már teljesen kiigazodik. Balázs azt is elárulta, hogy örül, hogy nem ismerik fel lépten-nyomon és a helyi emberek munkamorálját is elképesztőnek tartja. Karácsonyra azért hazalátogatnak kedvesével, ahol a család mellett, a magyar ízeket is kiélvezhetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik