Light

Zámbó Krisztián üzent az Édes életet savazóknak

A megszűnő Édes élet szereplője nem érti, hogy miért támadják a kommentelők a realityt. Krisztián szerint a műsorban látottak nem voltak durvák, és milliókat sem kapott a szereplésért.

Mint megírtuk, a TV2 leállította az Édes élet forgatásait, a műsor állítólag már csak néhány napig lesz képernyőn. Berki Krisztián, Győzike és Varga Viktor mellett a reality egyik legemblematikusabb alakja Zámbó Krisztián volt, akiben jelenleg szomorúság és düh van. Főképp nem a műsor megszűnése, hanem az emberek hozzáállása miatt.

“Látom, hogy miket kommentelnek az interneten az Édes élet megszűnéséhez. Végtelenül igazságtalannak tartom ezeket az indulatokat, nem értem, hogy mivel jobb most az embereknek. Nem kerestünk milliókat a forgatásokkal ahogy hiszik, meg tudtunk viszont mutatni, hogy bár ismertek vagyunk, nekünk is küzdelmes és nehéz az életünk. A kamerák előtt a valóságot mutattuk a párommal: láthatták ahogy küzdünk a szerelemért, a pénzért és a jó életért” – mondta a Hír24-nek Krisztián.

Az Édes élet sztárja szerint azért sem érdemel támadásokat, mert a kommentek szerzői legalább olyan hangos életet élnek, mint ő.

“Mindenki azt hiszi, hogy jobb életet él nálunk, pedig nem! Aki bántja a szereplőket, jobb ha egy kicsit magába néz. Biztos vagyok abban ugyanis, hogy legalább olyan az élete, mint nekünk! Szerintem semmi durva nem volt abban, amit mutattunk. A Mónika és Balázs show-ban annak idején ennél ezerszer durvább kitárulkozásokat láthattunk” – tette hozzá Zámbó, aki megígérte: még hallani fogunk felőle.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik