Light

Jövőre drágább lesz a Neoton

Csepregi Éváék jövőre már csak dobogórendszerrel és modern ledfalakkal vállalnak koncerteket, ami megdobja a Neoton Família árát.

A Neoton Família történelmének legnagyobb megújulása előtt áll. A koncertek eddigi színpadképét teljesen átszabják, és ha minden az ígéretek szerint alakul, Európa szerte megirigyelhetik majd őket a zenekarok.

“Nagyon sokat koncerteztünk a nyáron a Neoton Famíliával, jövőre azonban teljesen átalakítjuk a Neoton koncertjeit. Már 1977 óta létezik a Neoton Família, és bár mindig alakítgattunk egy kicsit magunkon, ekkora ráncfelvarrás még sosem volt. Főleg a látványvilágban és a színpadi megjelenésben lesz változás, ugyanis dobogórendszer lesz a színpadon, a háttérbe pedig ledfalak kerülnek. Ezeken külön a dalokra készített egyedi animációk és videók futnak majd” – mondta a Hír24-nek Csepregi Éva, aki hozzátette: nem csak a megjelenésük, hanem az áruk is változik.

“Ezek nem olcsó dolgok, így a gázsink is emelkedik egy kicsit. Tudom, hogy ez nem egyszerű dolog, mert manapság mindenki egy kicsit spórol, de ez elkerülhetetlen volt. Annyi koncertünk volt az elmúlt évek alatt, hogy muszáj egy kicsit megújulnunk, és ez költségekkel jár” – tette hozzá az énekesnő.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik