Szórakozás

Másfélmillióért koncertezik Demjén Ferenc

A legismertebb sztárok megkérik az árát egy-egy fellépésüknek.

Két-három óra alatt egymilliót keresnek a “nagy öregek” – írja a Blikk. A hetvenes-nyolcvanas években alakult zenekarok közül új dalokat csak kevesen írnak, viszont bőven megélnek abból a repertoárból, amellyel még karrierjük kezdetén futottak be.

A listát Demjén Ferenc vezeti, akinek egy elő zenés koncertjéért több mint másfél millió forintot kell fizetni. De a Dolly Roll vagy Balázs Fecó gázsija is 1,1 millió–1,25 millió forint körül mozog. Csepregi Éva és az R-Go egymillió körül vállal fellépést, Fenyő Miklós és Charlie fellépési díja is megközelíti a milliót, de 880, illetve 820 ezres gázsijával a Beatrice vagy a Bikini sem sokkal marad le a sorban. Az évtizedes slágereket még mindig tömegek dúdolják, és a fiatalabb generáció gázsija mellett ezt is szívesen kifizetik az emberek.

Fotó: MTI

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy a közönség a mai napig szeret minket, már az idei nyári bulikra is tele van a naptárunk. A jegyáras koncerteken is tömeg van. Valóban sokba kerül egy koncert, persze ez az ár nem szentírás, ez mindig megállapodás kérdése. Az azonban igaz, hogy egy nagy csapatot, kifizetni a hangosítást és minden költséget nem kis pénz. Viszont lemezeladásból már nincs bevétel” – mondta el a lapnak Csepregi Éva.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik