Szórakozás

Csepregi Éva és Pintér Tibor is fellépett Pataky esküvőjén

A szigorú biztonsági intézkedések és titkolózás ellenére is derültek ki részletek a nagy eseményről.

Pataky Attila fehér mentében fogadott örök hűséget szivárnyszínű ruhába öltözött szerelmének a közel százfős násznép előtt; a lagzin a Smile zenélt – értesült az esküvő részleteiről a Blikk.

A Sarlóspusztán rendezett ceremónián híres közéleti szereplők voltak a vendéglistán, köztük a fogathajtó-világbajnok testvérpár, Lázár Vilmos és Zoltán, Molnár Csaba, Gyenes Levente, Pintér Tibor színész, valamint Attila zenésztársai, Gömöry Zsolt, Kicska László és Hetényi Zoltán.

“Elképesztően jó buli volt. (…) Már a megérkezéskor lesték minden kívánságunkat. A welcome ­drink egy különleges és nagyon finom pálinka volt. A ceremónia elég későn, este kilenc körül kezdődött, ám már előtte hihetetlenül jó volt a hangulat. Attila írt egy dalt a November Rain című számra. A szöveg arról szólt, hogy felöltöd a szivárványszínű ruhád. A vőlegény elénekelte szerelmének, aki ezután megjelent a szivárványszínű menyasszonyi ruhában. Attila hófehér, magyaros mentét viselt. Egy show keretében fellépett Orsi nagy kedvence, Csepregi Éva, és dalra fakadt Pintér Tibor is. Persze Attila is odatette magát. A násznép legnagyobb örömére elénekelte barátaival A kört” – mesélte a lapnak egy meghívott vendég. Egy másik jelenlévő pedig azt is elárulta, a hagyományos lakodalmi menü mellett mulatós zene és menyasszonyi tánc biztosította az igazi falusi hangulatot.

Fotó: László Szabolcs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik