Szórakozás

Cseke Katinkát nem tartják sokra kollégái

A Jóban Rosszban színésznőjével állítólag nagyon nehéz együtt dolgozni nagyképűsége és késései miatt, Katinka viszont tagadja mindezt.

Cseke Katinkára rá jár a rúd mostanában. Magánélete is mélyponton van jelenleg, hiszen fiatal párjával, Olasszal különváltak útjaik, de karrierje se mentes a feszültségektől. A Bors névtelenséget kérő informátora szerint, Katinka nem könnyű eset és gyakran keveredik összetűzésbe munkatársaival és főnökével is.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

“Késni szokott a forgatásokról, rá­adásul felkészületlenül érkezik, amivel a vele forgató kollégákat is hátráltatja, hiszen ha ismételni kell a jelenetét, a többi szereplőnek szintén újra a reflektor elé kell állnia. Ezért nem is tartják sokra színészileg” – mesélte az állítólagos stábtag. “Attól sem retten vissza, ha valamelyik kollégájának nyilvánosan kell beszólni. Többeket megsértett már, elég, ha csak a Liptai Claudiával zajlott konfliktusára gondolunk” – folytatta az informátor, aki azt is elárulta, hogy a színésznő legutóbb a főnökét is leteremtette.

Habár Katinka korábban bevallotta, hogy nincs jóban mindenkivel, így például Szabó Zsófit sem kedveli, az említett vádak hallatán teljesen kikelt magából. “Hat éve dolgozom a Jóban Rosszban csapatával, soha nem késtem, sőt fegyelmit sem kaptam. Velem mindenki szeret együtt dolgozni és a forgatások is jó hangulatban telnek” – dühöngött Katinka a lap megkeresésére.

Ön szerint igaz lehet a dolog vagy csupán egy rosszindulatú pletyka áldozata lett Cseke Katinka?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik