tv2
Light

Én is tükörbe nézek – új műsorral jelentkezik a TV2

Szombatonként új műsorral jön a TV2, melyben két stylist segít majd az átalakulni vágyó jelentkezőknek és amelyben egy cseles tükör is szerepet kap majd.

Október 11-én Én is tükörbe nézek címmel új műsor indul a TV2-n. A szombat délben jelentkező átalakító divatműsor házigazdái, Holdampf Linda és Varró András segít a műsorban szereplő hölgyeknek, hogy igazi önmagukat lássák a tükörben. Az “Én Is Tükörbe Nézek” a nagy sikerű “Én Is…” makeover sorozat legújabb zászlóshajója, amelyet ezúttal nem Lakatos Márk vezet majd.

Nap, mint nap többször is látjuk a tükörképünket… De vajon ugyanazt látjuk, amit a többiek? Hogy mit szeretne eltitkolni a főszereplő és melyek az igazi problémái? Hogy mivel szembesítené szívesen a környezete? Milyen lenne az a stílus, ami valóban jól állna neki? Erre keresi a választ a két stylist, a mély beszélgetések, a rokonok, barátok, hozzátartozók és egy trükkös tükör segítségével.

A tükör ugyanis egyik oldaláról átlátható, így a főszereplő önvallomását nem csak a tükörképe figyeli, hanem azok is, akik a tükör mögött vannak. Az “Én Is Tükörbe Nézek” segít abban, hogy a főszereplők őszintén beszéljenek önmagukról, bátran szembe nézzenek problémáikkal, és féltve őrzött titkaikkal. Ennek eredménye lesz az őszinte megújulásuk.

Fotó: TV2

Ezt olvasta? Varga Viktor világkörüli útra megy

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik