Light

Dynamo: A csúcson kell abbahagyni

A brit illuzionista rövid magyarországi látogatása során elárulta, tévéműsora helyett inkább egy nagyszabású színpadi show-ra koncentrál.

A Discovery Channel meghívására hazánkba látogatott Dynamo, azaz Steven Frayne, a világszerte kedvelt fiatal mágus. A Blikk riportere többek között hamarosan megszűnő tévéműsoráról faggatta a bűvészt, a Dynamo – varázslat a világ körül új és egyben utolsó évadának premierje kapcsán.

“Úgy érzem, ebből a szempontból elérkeztem pályám csúcsára, amit ebben a műfajban meg tudtam mutatni, azt megmutattam, és ezt is, mint mindent, a csúcson kell abbahagyni. Kell egy kis szünet, hogy az emberek hiányolni kezdjenek. Most egy darabig újfajta előadásokon dolgozom majd, szeretnék a színpadi show-ra koncentrálni, és szívesen eljönnék egy ilyennel Magyarországra is, ahol most először járok. Sajnos nem volt sok alkalmam szétnézni, de amit a repülőtértől idáig láttam, az nagyon tetszett” – mondta el Dynamo, aki azt is elárulta, egy-egy rosszabbul sikerült trükkjéből viccet is tud csinálni, természetesen csak akkor, ha a közönsége is vevő a humorára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik