Light

Megvan a Konyhafőnök győztese

Kiss Kálmán nyerte az RTL Klub főzőshowját, aki így tízmillió forinttal és egy trófeával gazdagodott.

Heteken át küzdöttek a versenyzők a Konyhafőnök címért, végül ketten, Wossala Rozina és Kiss Kálmán jutott a végső, pénteki döntőbe. Mindkettejüknek egy teljes menüsor – előétel, főétel, desszert – elkészítése volt a feladata, amihez segítséget is kaptak az egykori versenytársak személyében.

Kiélezett küzdelem után a nyeremény végül Kálmáné lett, aki a pénzből legszívesebben egy amerikai jellegű bisztrót nyitna, ám előtte még szeretne külföldön tanulni és fejlődni.

“Örülök annak, hogy Rozina ellen mérkőzhettem meg a végső döntőben, mert nagyon jónak találom őt, méltó ellenfél volt. Az utolsó nap utolsó órájában már váltakozva jött az érzés, hogy én nyerem meg, vagy ő. Szinte bombaként robbant bennem, amikor kimondták a nevem, de megemelem a kalapom Rozina előtt, mert ő is nagyon küzdött, nagyon jó volt” – mesélte Kálmán.

“Mindent beleadtam és elkövettem azért, hogy megnyerjem a versenyt. Csalódott vagyok, mert nem sikerült, viszont büszke arra, hogy idáig eljutottam. Hatalmas élmény volt az egész verseny, őszinte szívvel gratulálok Kálmánnak” – mondta a döntő után Rozina.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik