Light

Berki Krisztiánt faképnél hagyták

Ismét válságba került az Édes Élet szereplőinek kapcsolata. Pamela nem bízik párjában, aki szerint viszont ő semmit nem csinál.

Kevésbé édes az élet mostanában Berki Krisztiánéknál. Legutóbb barátaik jelenlétében rendeztek oltári botrányt, ahol Pamela kijelentette, cseppet sem bízik Krisztiánban, mire gyermeke apja közölte, hogy ő meg semmit sem csinál, csak “szelfizget”.

A kínos szópárbaj után Pamela a kis Natasát felkapva viharzott el, megjegyzést téve arra, Krisztián majd megnézheti, mennyit látja ezután a gyereket.

“Ő csinálja a balhét? Kimondta azt, hogy nem bízik bennem. Kimondta azt, hogy nem akar velem élni, el akar költözni. Akkor ezek után még én mit csináljak? Az én életem nem fog változni, és nem is akarom, hogy változzon. És ha együtt vagyunk, ha nem vagyunk együtt, vasárnapi apuka tudok lenni. Nem tudok mindennap otthon lenni….” – panaszkodott Berki a barátainak, míg Pamela a kamerák előtt vallott arról, mennyire megbántotta párja megjegyzése.

“Étteremben, barátok előtt ilyet mondani, hogy én nem csinálok semmit…. Felháborítónak tartom és baromi rosszulesik” – mondta el a fiatal anyuka, aki szerint kettesben viszont csak elismerést kapott eddig gyermeke apjától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik