Light

Máté Kriszta nem örül, hogy férje a dzsungelbe megy

Már nem titok, hogy Bárdos András is részt vesz a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában, ám feleségével emiatt összetűzésbe kerültek.

Máté Krisztina és Bárdos András mindig is az a pár volt, akik távol tartották magukat a bulvármédia legmélyebb bugyraitól, mostanában azonban lazítottak a nadrágszíjon. Már az is meglepő volt, amikor elvállalták a Szombat Esti Láz felkérését, de az még mindig sokkal inkább belefért az imázsukba, mint a mostani műsor.

Az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsora olyan szereplőket sorakoztat fel, mint VV Éva, Aurelio, az egykori pornószínésznő Aleska Diamond vagy Győzike felesége, Bea asszony, így érthető, hogy Kriszta nem adta áldását férje döntésére, amikor az igent mondott a produkcióra. Attól tart ugyanis, hogy a műsor sokat ronthat tekintélyén.

“Bármibe, amibe eddig belevágtam az életben, mindenki azt mondta, hogy ne csináljam, mert nem nekem való. Ez valóban nagyon a másik véglet, gondolom nem is értitek meg és talán nem is fogadjátok el, ahogyan ezzel nagyjából mindenki így van. A Krisztával egy hosszadalmas folyamat volt, amíg ezt az egészet megbeszéltük és egyetlen érvet sem tudott felhozni mellette. Végül én döntöttem, de ezúttal nem tudott mindenben egyetérteni velem. Neki nagyon súlyos aggodalmai voltak a karrieremmel kapcsolatban. Például, hogy ezek után hogyan fognak rám nézni a diákjaim” – mesélte őszintén András a 8:08 Minden Reggel adásában.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik