Light

Kamarás Iván Budapest és New York közt ingázik

A színész már 4 éve utazgat a két földrész között és kimondottan élvezi a kétlaki életet. Amerikában castingokra jár és próbál beilleszkedni az ottani életbe.

Kamarás Iván az RTL Klub riporterének mesélt pörgős hétköznapjairól, amiben megszokott budapesti élete, és a New York-i mindennapok váltják egymást. A színész Amerikában még csak szereplőválogatásokra jár, de minden erejével azon van, hogy minél könnyebben beilleszkedjen új közegébe.

“A nyár első felét Amerikában töltöttem, és utána jöttem haza. Most itthon vagyok másfél hónapja, még másfél hétig vagyok itthon, aztán megyek vissza. Ilyenkor annyira leköt a munka, ami feltorlódik amikor nem vagyok itt, hogy pihenni sincs nagyon lehetőségem. De ez az ingázás, ez valamilyen szinten fel is tölt engem. Elsősorban most catingokra járkálok, és nyilván ott próbálok betagozódni az amerikai életbe” – mondta el Kamarás a Reflektor riportjában. A színész azt is elárulta, egy korábbi sportsérülése miatt jelenleg gyógytornára kell járnia, amit nagyon komolynak tart, és ebből is minél többet tanulni szeretne.


Fotó: Facebook

Olvasta már? Szexi helyre tetováltatott Ada.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik