Light

Aurelio, mi leszel, ha nagy leszel?

A VV6 nyertese komolyan tervezgeti a jövőjét. Sőt, nem csak, hogy B-terve van a megélhetésére, de további lehetőségeket is számba vett már.

VV Aurelio és villaszerelme, Zsófika a játék vége óta alkotnak boldog párocskát. A szerelmesek sülve-főve együtt vannak, félig már össze is költöztek, sőt októbertől közösen koptatják egy nyelviskola padjait. Ezen felül pedig közös üzletbe is vágtak, egy felkérésnek eleget téve ugyanis női bugyikat dizájnolnak. Ez közel áll Aureliohoz, hiszen már korábban is mesélt arról, hogy saját ruhamárkát szeretne alapítani.

“Még mielőtt megnyerten a játékot, már akkor is terveztem, hogy tök jó lenne egy saját ruhamárka. Egyrészt azért, mert engem vonz ez a dolog, másrészt azért, mert annyira szeretem a nevemet és a családomat, hogy jó lenne egy Caversaccio márka” – kezdte a Fókusznak a szájhős.

Aurelio azt is elmondta, hogy nem a bugyibizniszből szeretne meggazdagodni, hiszen rengeteg terve van még a jövőjét illetően.

“Vannak tervek, olyanok is, amiket egyelőre nem akarok elmondani, mert titok. Aztán, ha az RTL Klubnál nem tudok elhelyezkedni, mint műsorvezető vagy állandó szereplő, akkor komolyabban akarok foglalkozni a tolmácsolással. Aztán ha az se fog összejönni, az sem kizárt, hogy kiköltözök Svájcba” – mesélte a zenei karrierrel is kacérkodó valóságshow-hős, akinek úgy tűnik, kezd benőni a feje lágya.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik