Szórakozás

VV Zsófi merész lépésre szánta el magát

A vegetáriánus lány vacsorát készített szerelmének, ami közben olyat tett, mint még soha. Hozzáért egy csirkemellhez.

Zsófika és Aurelio kapcsolata a VV6 után kezdődött és azóta is tart a szerelem. Annyira komolyan gondolták, hogy már közös üzletbe is vágtak, és az összeköltözést tervezik. Az idillt pedig csak fokozza, hogy a cuki lány jó háziasszony módjára meleg étellel várja haza párját. Zsófi még a piacra is ellátogatott, ahol régi ismerősbe botlott.

“Azta, póréhagyma. Régi jó barátom, amit még a villában ismertem meg, ha meglátom, mindig nagyon örülök neki” – csodálkozott rá ismét az újhagyma nagytestvérére Zsófika.

Miután hazaért a vásárlásból, nekivágott a tejszínes csirkének, ami nála nagy szó, hiszen már évek óta nem eszik húst és nem is volt eddig hajlandó hozzányúlni. Merész húzása azonban bejött, hiszen Aureliót teljesen levette a lábáról.

“Nagyon örülök neki, mert ma nincs valami jó napom, de most legalább 80 fokot fordult a kedvem” – árulta el a valóságshow-nyertes a Reflektornak, aki bizalmas információkba is beavatta a nézőket.

“Zsófi az első nő az életemben, aki nálunk (Baján) elmehet fürdeni. Úgy van kialakítva a ház, hogy apámon keresztül lehet eljutni a fürdőszobába, és az eddigi barátnőim szégyen, nem szégyen, nem nagyon fürödhettek nálunk” – vallott a szájhős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik