Light

Egy üveg whiskey húzóra

Tizenhárom másodperc alatt döntött magába egy üveg tömény szeszt fogadásból. Az életét kockáztatta.

Megdöbbentő videót tett közzé egy 27 éves walesi férfi. Will Williams tizenhárom másodperc alatt, egy hajtásra iszik meg hét deciliter Jack Daniel’s-t. Egészségügyi szakértők szerint ekkora alkoholmennyiség, ha ilyen gyorsan kerül a szervezetbe, könnyedén halált okozhat – írja a Daily Mail.

A felvételen jól látszik, amit a férfi leszedi a védőfóliát a kupakról, majd egy szívószálat tesz az üvegbe, hogy a folyadék áramlását megkönnyítse, aztán teketória nélkül benyakalja a palack teljes tartalmát.

A Youtube-ra feltöltött videóra számtalan felháborodott komment érkezett. Többen csalást sejtenek háttérben, és volt, aki azt írta, hogy ha az ivás után 10-15percen belül Williams nem hányta ki a whiskeyt, akkor akár bele is halhatott, de biztos, hogy kórházban fekszik felpuffadt hassal, és súlyosan károsodott májjal.

Williams azonban válaszolt és közölte, hogy köszöni, jól van. Leírta, hogy az eset egy bulizós hétvége első felvonása volt, a whiskeyt reggel fél tízkor itta meg, nagyon berúgott, és másnap hajnali háromig úgy is maradt.

A Mail riporterének Williams azt mondta, hogy nem tervezte az akciót, csak így alakult, kicsúsztak a kezéből a dolgok. Elmondta, nem büszke a tettére, és nem csinálná meg még egyszer, így is hihetetlenül szerencsésnek tartja magát, hogy megúszta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik