Light

Eltűnt Győzike bizonyítéka

Nem elég, hogy a TV2 megszabadult a showmantől agresszív viselkedése miatt, Győző most az ártatlanságát bizonyító videofelvételt is elveszítette.

Gáspár Győzővel azonnal szerződést bontott a TV2, amikor a realitysztár megráncigált egy stábtagot az Édes Élet forgatásán. Győzike beismerte, hogy csúnyán beszélt és kiabált, de tagadta, hogy tettlegességig fajult volna a dolog, majd hirtelen előkerült két felvétel is, ami szerinte az ártatlanságát bizonyítja.

Győző azonban most nagy bajban van, hiszen eltűnt a mobilja, amin a felvételeket tárolta. Már rendőrségi bejelentést is tett az ügyben, amiben elmondta, nem tudja, hogy véletlenül hagyta-e el a telefont vagy ellopták tőle. A showman mindenesetre nagyon szeretné visszakapni a tulajdonát, hiszen annak tartalma nagyon sokat jelent neki.

“Nem szoktam a szeretkezéseinket videózni, viszont a TV2-ős kidobásom felvétele rajta van a készüléken, ami számomra bizonyíték. Nem örülnék, ha illetéktelen, rossz kezekbe kerülne. Megtettem a rendőrségen a feljelentést, és felajánlok 100 ezer forintot a nyomravezetőnek, aki segít abban, hogy valahogy visszakapjam a telefont” – árulta el Győzike a Borsnak.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik