Szórakozás

Győzike tanárnak állhat az ősztől

Egy budapesti szakképző iskola vendégelőadónak hívná a showmant, akinek egyéb feladatokat is szánnak a tanévnyitón.

Gáspár Győzőnek nincs oka aggodalomra, úgy tűnik, folyamatosan tartogat számára a jövő valami újdonságot. Habár a TV2 felmondta a szerződését, hamarosan újabb realityben lesz látható, ősztől pedig újabb kihívások várhatnak rá. A Kemény János Műszaki és Szakképző Iskola igazgatója azt tervezi, hogy tanárnak kéri fel Győzikét.

 Fotó: TV2

“Megfelelő végzettség hiányában vendégelőadóként adnánk neki lehetőséget az iskolánkban, de arra is van mód, hogy átképezzük ácsnak, szakácsnak vagy akár számítógép-szerelőnek is. Ugyanakkor szeretnénk, ha a tanévnyitó ünnepségen fellépne, sőt hentes végzettségével a megnyitót követő állófogadáson rá is bíznánk az ételek összeállítását, felszolgálását. Egyelőre még nem sikerült vele egyeztetnünk erről, de remélhetőleg ha hazatér a nyaralásból, akkor erre is hamar sort keríthetünk. Augusztus 31-ig be tud majd iratkozni hozzánk” – mesélte a Borsnak Fidler Gábor, az intézmény igazgatója.

Győzőtől talán nem is állna messze az oktatás, hiszen korábban azt tervezte, hogy saját intelligencia-központjában maga is tanítaná a jónépet. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik