Light

Czippán Anett helyre teszi Berkit

Az újdonsült műsorvezető párosnak nem mindig zökkenőmentes a közös munka. Anett úgy érzi, tanár néniként kell viselkednie.

A FEM3 csatorna ősszel induló új reggeli műsorában debütál majd Berki Krisztián, mint ahogyan erről korábban már beszámoltunk. Műsorvezetőtársát, Czippán Anettet azonban sokkolóan érte a hír. Először tartott Berkitől, de elárulta, pozitívan csalódott benne, hiszen kiderült, a kemény külső emberi érzéseket takar, sőt még vicces is.

“Krisztiánt helyén kell kezelni, de vicces. Úgy gondolom, hogy ha a hátamon elviszem, akkor a poénjaival egy nagyon jó kis műsort tudunk csinálni. Hiába ő a Berki, meg lehet szólítani emberi hangon és ez egy kellemes csalódás volt számomra” – kezdte Anett az Aktívnak.

A sok dicséret után azért kibújt a szög a zsákból és kiderült, hogy nem olyan tökéletes minden. Berki ugyanis rendszerint órákat késik, és gyakran elkalandozik a beszélgetések során is.

“Krisztiánnal úgy kell együtt dolgozni, mintha én egy tanító néni lennék. Helyre kell tenni néha, mert bevadul. Elkezd poénkodni és akkor nem lehet leállítani, ilyenkor vissza kell terelni a normál kerékvágásba.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik