Light

Szalai Vivien is műsorvezetőnek áll

Teljessé vált a szeptember 1-jén induló FEM3Café műsorvezetői csapata. Czippán Anett és Berki Krisztián mellett Váczi Gergő és Szalai Vivien lesznek az induló műsor házigazdái.

Ahogy már írtunk róla, Berki Krisztián műsorvezetőnek áll szeptembertől Czippán Anett oldalán. A FEM3Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, és most kiderült, hogy Váczi Gergő és Szalai Vivien lesznek Berkiék váltótársai.

“Nagyon várom már a kezdést, Viviennel a próbafelvételek alatt kiderült, hogy jól működünk együtt. Nagyon jó a humora, így már az első napokban is ment a vicces adok-kapok köztünk, amit majd az élő adásban is láthatnak a nézők” – mondta Gergő. Vivien – Berkihez hasonlóan – most debütál műsorvezetőként a képernyőn.

“Szép feladat, nagy kihívás és egy különleges lehetőség számomra egy kétórás élő műsor vezetése. Mivel a tévézés terén még kezdő vagyok, fontos számomra, hogy olyan partner mellett legyek, akivel abszolút biztonságban érzem magam: Gergő szerencsére ilyen. A Story magazin főszerkesztőjeként és hat könyv szerzőjeként is mindig a minőségre törekedtem, ez nem lesz másként a FEM3Café esetében sem, bízom benne, hogy sikerül a nézők bizalmát és szeretetét kiérdemelnem” – nyilatkozta Szalai Vivien.


Fotó: Facebook

 

Ezt olvasta már? Ilyen szép kismama Béres Alexandra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik