Light

Liptai Claudia és Kasza Tibi megpróbálja együtt

A TV2 ősszel induló kvízműsorában új műsorvezető párosítást láthatunk. Liptai Claudia és Kasza Tibi már izgatottan várják a közös munkát.

Idén ősszel robbannak a bombák, indul a Bumm!, amely a különböző vetélkedők szellemi próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével. A négyfős csapatok között nemcsak civilek, hanem ismert emberek is lesznek, akik a 8 millió forintos fődíjért küzdenek majd.

A műsorvezetői szerepben ezúttal Liptai Claudia és Kasza Tibi láthatóak majd, akik ugyan dolgoztak már közös műsorban, de nem társként, így az új kihívást már mindketten várják.

“Ez a fajta kvízshow teljesen új műfaj lesz a számomra, egyáltalán nem találkoztam vele eddig. Örülök, hogy ebben is kipróbálhatom magam, izgatottan várom a forgatásokat, pláne az új partnerem oldalán” – árulta el Liptai Claudia.

Kasza Tibi pedig egyenesen karrierje csúcspontjaként emlegeti az együttműködést: “Mindig nagy álmom volt egy ilyen műsort vezetni, és az, hogy Clau oldalán tehetem meg, a szakmai életem eddigi abszolút csúcsa. Mivel nagyon jó párost alkotunk, ezért felhőtlenül szórakoztató perceket ígérhetünk a nézőknek.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik